Търсят дом

понеделник, 3 май 2010 г.

Да спасиш живот

След заминаването на малката Марси късметът за кратко напусна шестте размахани опашки. Скоро след щастливото събитие ни сполетя и трагедия - бялото братче бе прегазено от кола. Наложи се много тежка операция на задните крачета, но благодарение на нашите чудесни лекари от клиника "Добро хрумване" Крок не просто оцеля, а и има всички шансове да се възстанови напълно.



Шанс, който обаче би бил минимален, ако момчето се беше върнало обратно на улицата в това състояние. И в този момент щастливата им звезда отново се усмихна - Крок намери своето приемно семейство.

Няма думи, с които да мога да опиша благодарността си към тях. С благородната си постъпка те не просто му спасяват живота - дават му и шанс за истински дом. След като се възстанови от травмите си Крок ще може да поеме своя път в търсене на своето ново семейство. И отплатата за всички нас, които изиграхме своята роля в живота му, ще е безценна - радостта да го видим задомен. Защото знаем, че съдбата иска той да е обичан и щастлив завинаги.

Мисля, че и той вече го знае.





Bookmark and Share

Няма коментари:

Публикуване на коментар